banner2779
banner2752
banner2750

Kozluk’ta silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
 Kozluk Mahallesi’nde meydana gelen kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Cinayet sonrası ölen kişinin yakınları cinayet zanlısının evini yaktı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece İzmit Kozluk Mahalesi’nde iki grup arasında kavga çıktı. Aynalı Kavak sokakta çıkan kavgada Seyithan Can ve Anıl Can isimli şahıslar Erbil Özpoyraz ve çocukları ile kavga etti. Kavga sırasında Erbil Özpoyraz ve çocukları evden getirdikleri  av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar Anıl Can ve Seyithan Can’a isabet etti. Meydana gelen olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Sağlık ekiplerinin olay yeridne yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleler rağmen Seyithan Can hayatını kaybetti.

Seyithan Can'ın öldüğünü öğrenen yakınları Aynalı Kavak sokak üzerinde bulunan Erbil Özpoyraz ve çocuklarının yaşadığı evi kundakladı. Yangı çıkan en itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Çok sayıda polis ekibi mahallede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751