KSO’DA “İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ SEMİNERİ” YAPILDI
 Kocaeli Sanayi Odası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İşbirliği ile düzenlenen “İş Sağlığı Güvenliği Semineri” gerçekleştirildi.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle bütün işyerlerinin çalışanları için bir İSG yönetim sistemi kurması zorunlu hale geldi. Bu kapsamda Kocaeli Sanayi Odası Merkezi Koferans Salonunda düzenlenen seminere çeşitli sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

Seminerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzmanı Betül Gürler,  İş Sağlığı ve Güvenliğinde temel kavramlar ve yasal sorumlulukla ışığında bir İSG yönetim sisteminin temel unsurları neler olmalıdır, 6331 sayılı Kanun işyerlerinde nasıl uygulanmalıdır ve işverenler kanuni sorumluluklarını nasıl yerine getirmelidir sorularına cevap verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817