KUCAĞINDA BEBEKLE, HIRSIZLA KARŞILAŞTI

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Midilli Sokak 34 Numaralı binada yaşandı. Güler Akıncı ameliyat olmak için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hastaneye yattı. Anne Güler Akıncı ameliyat olduktan sonra kendisine gelince baba Rahmi Akıncı ve çocukları ziyarete hastaneye gittiler. Akıncı ailesinin yaşadığı 3 katlı bina ziyaret nedeniyle boşalırken, saat 20.00 sıralarında aile eve geri döndü.

Ailenin 18 yaşındaki kızı Simge Akıncı kucağında 2 yaşındaki yeğeni Alparslan Altın’la binaya girerken ailenin diğer fertleri markete gittiler. Dış kapıyı açarak binaya giren Simge Akıncı, koridorda bir kişiyle karşılaştı. Koridorda ki şahıs bir anda üst kata doğru koşmaya başlarken, genç kız dairenin kapısını açarak eve kendisini attı. İçeri girdiğinde her yerin darmadağınık olduğunu görünce de hemen telefonla ablasını ve babasını aradı. Bu sırada hırsız hızlı bir şekilde binadan çıkarak kaçtı.

Eve gelen aile fertleri, tüm çekmece ve dolapların boşaltıldığını gördüler. Polisin evde yaptığı inceleme sırasında, hırsızın yatak odasının penceresinden içeri girdiği görüldü. Eve giren hırsızın, 500 lira nakit, 2 adet cep telefonu, 1 adet altın künye, 1 adet bozuk olan tablet ve içinde yaklaşık 600 lira olduğu tahmin edilen kumbarayı çaldığı belirlendi.

Baba işten çıkartılmış

Eve giren hırsızın kendilerini takip etmiş olabileceğini düşünen baba Rahmi Akıncı, sağlığının bozulması nedeniyle bir ay önce işten çıkartıldığını belirterek, “Tazminat aldığımı düşünen ve bizi tanıyan birisi bu para için girmiş olabilir. Ben tazminatımı ev alması için damadıma verdim ama bunu bilmedikleri için parayı evde tuttuğumu düşünmüş olabilirler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817