banner2779
banner2752
banner2750

Kulaçlar Zafer Bayramı için atılacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Açık Su Yüzme Yarışları’nın son etabı yarın (30Ağustos Cumartesi) yüzülecek. Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Bayraklı Altın Kemer Halk Plajı’nda gerçekleştirilecek olan yarış 12.00’de başlayacak. Üç haftaya yayılan yarışların son etabı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına ayrı bir renk ve coşku katacak.

RENKLİ GÖSTERİLER DÜZENLENECEK

Açık Su Yüzme Yarışlarındaki son etabın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelmesi, organizasyonu daha anlamlı hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi bu anlamlı gün nedeniyle yarışa katılacak vatandaşlar ve sporcular için çeşitli gösteriler düzenleyecek.

YARIŞA YOĞUN İLGİ

Her iki etapta olduğu gibi vatandaşlar bu yarışa da büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda yüzücü yarışlara katılmak için internet üzerinden kayıt yaptırdı. Öte yandan internet kayıt başvuru süresini kaçıran vatandaşlar, yarış günü de sahilde kurulacak olan masalardan başvurularını yapabilecek. Başvurular 11.00’e kadar alınacak.

12 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Mavi Bayraklı Altın Kemer Halk Plajı’nda yapılacak olan yarışlar Kerpe ve Bayramooğlu etaplarında olduğu gibi 12 kategoride düzenlenecek. Yarışlara, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Bu 6 farklı yaş kategorisi kadın-erkek grupları olarak ayrı değerlendirileceğinden toplam 12 olarak belirlenecek.

NAKDİ ÖDÜL VERİLECEK

Yarışmada dereceye girenlere, madalya ve nakdi ödül verilecek. Tüm kategorilerde kadın-erkek gruplarında birinci olanlara 400 TL, ikinci olanlara 300 TL, üçüncü olanlara ise 200 TL ödül ve madalya verilecek. Yarışlar tüm kategoriler için 2 bin metre mesafede yüzülecek.

KOSKEM VE BÜYÜŞEHİR EKİPLERİ GÖREV YAPACAK

Yarış boyunca KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi) denizdeki yarış güvenliğini sağlayacak. Yarış süresince ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Zabıta ile Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler görev başında olacak. Yüzücülerin güvenliği; bot, cankurtaran dalgıç ve zodyaklar tarafından sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751