MAKAM ARACINDA HACİZ YOK

Yapılan açıklamada İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın kullandığı makam aracıyla ilgili çıkan haberlerin yanlışlarla dolu olduğu, farklı beklentiler sebebiyle yazıldığı belirtilerek” kamuoyunun doğru bilgilenmesi açısından  böyle bir açıklama yapılması zorunlu hale gelmiştir. Bir süre önce de  bazı gazetelerde makam aracı üzerinde haciz olduğu ve bu nedenle yeni bir makam aracının satın alındığı yönünde doğru olmayan haberler yayınlanmıştı. Belediyemiz tarafından daha önce de yapılan açıklamada haberlerin doğru olmadığı belgelerle kamuoyuna duyurulmuştu.

 

 

SATINALMA DEĞİL KİRALIK

 

Aynı konunun tekrar bazı gazetelerde yer alması çok manidardır. Bir kez daha belirtmek isteriz ki,  İzmit Belediyesinin makam aracı üzerinde icra yoktur.  İcradan dolayı makam aracının otoparkta saklanması ile ilgili haberler de tamamen yalandır. 30 Mart seçimleriyle birlikte 50 köyün sorumluluğu yasa gereği Belediyemize geçmiştir. 41 AR 001 plakalı makam aracının köylerde kullanımının uygun olmaması nedeniyle, köyler için araziye uygun olabilecek mütevazi bir yerli araç kiralanmıştır.

 

BİRLEŞMEDEN ÖNCEKİ ARAÇ

 

 İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, özellikle hizmet araçları konusunda göreve geldiği ilk günden itibaren çok hassas davranmıştır. Haberlerde bahsi geçen 41 AR 001 plakalı araçta belediyelerin birleşmesinden kalan makam aracıdır.  Ne geçtiğimiz dönem ne de yeni dönemde araç satın alınmamıştır. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817