Manavlardan Siyasi Partilere Çağrı.!

Manav halkımız kendilerini temsil edecek milletvekillerinin seçiminde adil davranılmadığını ve bu dağılımda oy potansiyellerinin dikkate alınmadığını düşünmektedir. Bu anlamda, milletvekili genel seçimlerinde, tüm siyasi partilerin milletvekili aday listelerinde seçilebilecek sırada, halkımızla iç içe olan halkımıza dokunan ve halkımız da karşılığı olan “Manav” adaylar görmek istiyor.

Yıllardır koşulsuz ve hiçbir talepte bulunmadan desteklediğimiz, oy verdiğimiz tüm siyasi partilerden bu çağrımıza kayıtsız kalmamalarını bekliyoruz.

Kocaeli kent kamuoyunda halkımızın bu talebinin haklı bir talep olduğu konusunda görüş birliği olduğunu biliyor ve görüyoruz. Biz halkımızın için ve halkımızla birlikte yapılan siyaseti destekliyoruz. Halkımızın düşünce ve seçimlerinin her zaman arkasındayız.

Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu olarak tüm siyasi partilerimizin, halkımızın bu haklı çağrısını ve uyarısını dikkate alacaklarına inanıyor ve 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817