banner2779
banner2752
banner2750

MARDİNLİLER’DEN BAŞKAN AYGÜN’E TEŞEKKÜR

Marmara Mardinliler Buluşması

Merkezi Derince Deniz Mahallesi’nde yer alan Marmara Mardinliler Derneği ve Derince Belediyesi iş birliği ile geçtiğimiz günlerde ilçede ses getiren bir program düzenlenmişti. Marmara Mardinliler Buluşması adı altında yoğun katılımla gerçekleşen programın ardından dernek yöneticileri Başkan Aygün’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, yönetim kurulu üyeleri Lokman Karaaslan, Turhan Baytak ve Arif İpek’in hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aygün’e programa olan katkıları nedeniyle teşekkür edildi.

Başkan Aygün’e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuklarına nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek “Bir kültür mozaiği olan Derince’mizde her fırsatta derneklerimizle bir araya gelerek istişarede bulunmaya uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda Marmara Mardinliler Derneğimiz ile birlikte çok güzel bir programı daha geride bıraktık. Dernek Başkanımız Ekrem Güneri nezdinde tüm dernek yönetimini ve Mardinli hemşehrilerimizi kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751