banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Marka Turnuva 13 Mayıs’ta Başlıyor

Körfez merkezli olarak başlayan ancak kısa zamanda bütün kentte oldukça ilgi gören, ayrıca kent dışından da katılımcıların olduğu 10. Yarımca Altın Kiraz Futbol Turnuvası için geri sayım başladı. İlçeden çıkan ve kentin adının farklı noktalarda duyulmasına büyük katkı sunan ve adeta elçilik görevini yerine getiren ünlü spor insanı Metin Özkan tarafından düzenlenecek turnuvanın 13 Mayıs Cuma akşamı oynanacak ilk karşılaşma ile başlayacağı öğrenildi.

MISIRLILAR DA KATILACAK

Turnuvada bu yıl tam anlamıyla bir ilk yaşanacak. Bu seneki turnuvada yabancı oyuncular da boy gösterecek. Konuk oyuncular turnuvada “Sporterio” adına yarışmada boy gösterecekler. Yarışmaya katılacak Mısırlı takımın ülkenin ünlü iş insanlarından olan ve İstanbul’da yaşayan Ibraheem Mostafa ZA tarafından hazırlanacağı öğrenildi.

PROFESYONEL ORGANİZASYON

Her yıl geleneksel olarak tekrarlanan ve bu yıl 10’uncu kez düzenleneceği belirtilen ve kentteki benzer etkinlikler arasında adeta marka haline gelen turnuva ile ilgili açıklama yapan Metin Özkan, “Turnuvamıza ilginin yine çok büyük olmasını bekliyoruz. Ben ve tertip komitemiz profesyonel anlamda organizasyonun sorunsuz geçmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826