banner2779
banner2752
banner2750

Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı genişletilecek
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ve Karamürsel sahillerinde incelemelerde bulundu. Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu'na Başkanlar İsmail Yıldırım ve Mehmet Ellibeş ile Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.

 

KOCAELİLİLERİN MUTLULUĞU İÇİN

Altınkemer, Dereköy ve sahil düzenlemesi tamamlanan Ulaşlı'da incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi. Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda kumsal alanın genişletilmesi talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, yapılan her hizmetin Kocaelililerin mutluluğu için olduğunu vurguladı.

 

DEREKÖY'DE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Dereköy'de kısa sürede sahil düzenleme çalışmalarının başlayacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "4 kilometrelik sahil şeridi boyunca bisiklet ve yürüyüş yolları ile kumsal alanlar yapılacak. Burayı en güzel şekilde hemşerilerimizin kullanımına açacağız" ifadelerini kullandı.

 

EKSİKLER GİDERİLECEK

Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Burada da eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Dereköy sahili de en güzel şekilde halkımıza hizmet vermeye başlayacak" şeklinde konuştu.

 

HALKIMIZ DENİZLE BARIŞTI

Gebze'den Karamürsel'e kadar İzmit Körfezi'nde sahil parkları yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Depremden sonra denize küsen halkımızı tekrar Körfezimizle barıştırdık. Odak noktamız İzmit Körfezimizin temizlenmesi, atıkların Körfeze verilmemesi ve halkımızın stres atacağı mekânların oluşturulması oldu. Çok şükür bunu büyük ölçüde başardık" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751