Mehmet Ali OKUR: Demokrasimiz kazandı, Milletimiz kazandı…
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali OKUR, 10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali OKUR’un yapmış olduğu açıklama şu şekilde: “Aziz milletimiz tarafından ilk defa, 12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Ülkemiz için, milletimiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun. Bu seçimle birlikte bir kez daha demokrasimiz ve milletimiz kazanmıştır. 10 Ağustos’ta, 27 Mayıs'ın son izlerinden biri daha silinmiş devlet ile millet kucaklaşmış, artık yeni bir başlangıç yeni bir sayfa açmanın vakti gelmiştir. Bugün bir dönemin kapılarını kapatıyor artık yeni bir döneme doğru ilk adımı atıyoruz. Demokrasi bayramı ile Türkiye’nin küllerinden doğuşunun yeni Türkiye’nin kuruluşunun sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Son 12 yıldır milletimiz ne dediyse o oldu. Bugüne kadar asla millete rağmen bir yapının içinde olmadık, olmayız da. Ülkemizin birliği ve dirliği, halkımızın refahı, mutluluğu ve huzuru bizim için herşeyden önce gelir. Net olarak şunu bir kez daha gördük ki; milletimiz Türkiye’nin istikametini kendisi bizzat belirlemiştir belirlemeye de devam edeceğine olan inancım tamdır.

 

Okur sözlerine şu şekilde devam etti; Bu seçim milli iradenin en net şekilde tecelli ettiği bir seçim olmuştur. Türkiye’ye yakışır ve demokrasiyi güçlendiren olgunluk içerisinde bir seçim süreci yaşadık. Hedefimiz Ak Parti’nin adayı Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilebilmesi için çalışmalarımız, hedeflerimiz vardı çok şükür bu hedeflerimizi aziz milletimizin teveccühü ile neticelendirmiş olduk. 12 yıl boyunca tüm reformlarımızı devlet ile milleti kucaklaştırmak için yaptık. Nerede insan varsa en kaliteli hizmetle oraya ulaşma çabasında olduk. Bu büyük demokrasi şöleninde oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu davanın en büyük mimarları, aziz milletimiz, dava arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız, teşkilat mensubu kardeşlerimiz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağolun varolun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817