banner2779
banner2752
banner2750

Meslekte Birlik’te Murat Korkmaz Kocaeli Mali Müşavirler Odası Seçimlerinde Başkan Adayı


02.11.2021 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda başkan seçilen Murat KORKMAZ 5.Olağan Genel Kurula tek liste ile girdi. Başkan Murat KORKMAZ açılış konuşmasına genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür ederek başladı. Murat KORKMAZ iki aylık sürede Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneğinin 2022 yılında gerçekleşecek Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerine yönelik yapılan çalışmaları, bu kapsamda gerçekleştirilen toplantıları ve meslektaş ziyaretleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Önümüzdeki döneme ait planlarını, geçmişten geleceğe Meslekte Birlik Derneğinin neler yaptığını ve bundan sonra neler yapacağını anlattı, yaklaşmakta olan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerine Meslekte Birlik Grubu olarak gireceklerini ve bu yönde çalışmalar yapacaklarını anlattı. Divan teşekkülünün ardından divan kurulu eski başkanlar Muhammet Turan, Remzi Eşsiz ve Hamit Akbulut tarafından oluşturuldu. Divan başkanlığına Muhammet Turan seçildi. Genel kurulda önceki dönem dernek başkanı Hamit Akbulut’a çalışmalarından dolayı mevcut dernek başkanı Murat Korkmaz tarafından teşekkür plaketi verildi. Protokol konuşmaları sonrasında 2019-2020 ve 2021 yıllarına ait işlemlerin ibrası gerçekleştirildi, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu katılan üyelerin oybirliğiyle seçildiler. Seçilen kurullar şu şekilde teşekkül etti.

Yönetim Kurulu

1.Murat KORKMAZ 
2.Erhan AYAR          
3. Remzi EŞSİZ
4. Ayşegül BAKAL 
5. Nesrin BAYRAK
6. Abdulkadir ANIK 
7. Yüksel UZUNER  
8. Taner KAYA
9. Hayrettin ÜNLÜ
10. Çetin AYKAN
11. Emin DEMİR 

Denetim Kurulu 
 
1. Bedri KESKİN 
2. Sezgin RAŞİTOĞLU
3. İlhan KAHRİMAN 

Disiplin Kurulu 

1. Namaz KOÇAK 
2. Arif DANDAN 
3. Mustafa KARAKOÇ

Genel kurulda yönetim kuruluna 2022 Oda seçimlerinde kurullara girecek adayların belirlenmesi noktasında yetki verilmesi ve Dernek başkanı Murat KORKMAZ’ın Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 2022 yılında yapılacak  seçimlerine başkan adayı olarak belirlenmesi hususu genel kurulun onayına sunuldu. Genel kurulda oybirliğiyle seçime katılacak oda kurul listelerinin teşekkülü için yeni seçilen Yönetim kuruluna yetki verildi ve Meslekte Birlik Grubu adına Dernek Başkanı Murat KORKMAZ’ın Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerinde başkan adayı olarak belirlenmesine karar verildi. Dilek ve temenniler sonrası  genel kurul toplantısı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751