MHP’DE BAYAN DAYANIŞMASI
 Seçim çalışmalarının olmadığı dönemde, parti içi kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla yapılacak olan uygulamada, alınan ilk kararla da partili bayanların evlerinde el işlemesi yapmaları istendi. İlçe Başkanı zeki Gürsu, hazırlanacak olan el işlemelerinin, yine evlerde yapılacak olan yiyeceklerle birlikte 4 Nisan günü düzenlenecek kermeste satılacağını ifade ederek, ‘’Elde edilecek olan gelir ile partili bayanlar için başta Çanakkale olmak üzere geziler yapılacak. Bu şekilde bayanlar kendi masraflarını kazanmış olacaklar. Belediye ve iktidar desteği olmamasına rağmen partili bayanların da ziyaret gezilerine katılmalarını sağlamak istiyoruz’’ dedi.

Rahmetli Genel Başkan Alparslan Türkeş’in de ölüm yıldönümünün olduğu 4 Nisan’da, ayrıca Yasin-i Şerif’te okunacak.

Dicle Akın ziyaret

1 Kasım seçimlerinde Milletvekili adayı olan Dicle Akın, Körfez İlçe teşkilatını ziyaret ederek, bayanların ilk toplantısına da katıldı. İlk bayan toplantısında, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Akyol tarafından hazırlanan dolmalar ikram edildi. Dicle Akın, seçimdeki çalışmaları nedeniyle ilçe yönetimine ve bayanlara teşekkür ederek, her zaman çalışmaya hazır olduğunu da söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817