banner2779
banner2752
banner2750

MİLLETVEKİLİ AYGÜN ‘BİZLER VEKİLİZ ASİL OLAN SİZSİNİZ’
 AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 1 Kasım genel seçimlerinde elde ettiği müthiş başarıdan sonra alışılagelmişin dışında bir strateji izliyor.Seçimlerin üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen yine sahadalar. ‘’Teşekkür Ziyaretleri’’ adı altında körfez ilçedeki STK  ve hemşehri derneklerine ziyarete başladılar.AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN’ünde eşlik ettiği teşekkür ziyaretlerine Körfez Karadenizliler Derneğiyle başlandı ardından Trabzonlular Derneği, Arpalılar Derneği ve Kovlular Derneği ile devam edilen ziyaretlerde dernek başkanları ve üyelerinin memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

Milletvekili AYGÜN ‘bizler vekiliz asil olan sizsiniz’

   Gerçekleşen teşekkür ziyaretlerinde konuşan Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN ‘asil sizsiniz bizler vekiliz’ bu ziyaretlerimiz sürecek bizler sizlerin oylarıyla meclisteyiz, sizlerin sorunları görüş ve isteklerinizi bizim için çok önemli aracısız birinci ağızdan dinleyerek çözüm konusunda da aynı hızla yardımcı olmaya çalışacağız.1 Kasımda partisine verilen destek için dernek üyelerine teşekkür eden AYGÜN Ankara’ya geldiğinizde uğrayabileceğiniz bir abiniz, kardeşiniz dahası hemşehriniz olduğunu unutmayın dedi.

İlçe Başkanı BADEM ‘AK Parti demek Türkiye demektir’

   AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ise AK Parti siyasetinin seçimden seçime alışıla gelmiş siyaset olmadığını her zaman aziz milletimizin yanında olan onun derdiyle dertlenen sevinciyle mutlu olan bir siyasi hareket olduğunu belirterek, seçimden sonrada teşekkür ziyaretleri adı altında STK ve Hemşehri derneklerini ziyaret ettiklerini bu ziyaretlerin devam edeceğini bildirdi.Körfez ilçede alınan oy oranına değinen BADEM körfez halkı istikrarın yanında yer aldı desteğini esirgemedi çünkü körfezli hemşehrilerim şunu çok iyi biliyor ‘AK Parti demek Türkiye demektir’ diyerek sözlerine son verdi.

   Gördükleri ilgiden oldukça memnun olan AK Parti Körfez İlçe Teşkilatları en kısa zaman da tekrar geleceklerini belirterek ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751