banner2779
banner2752
banner2750

MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER GÖLCÜK'TE İNCELEMELERDE BULUNDU

ÇİFTLİK ULU CAMİDE CUMA NAMAZI
Şeker ve beraberindekiler ilk olarak cuma namazını eda etti. Çiftlik Ulu Camii’nde gerçekleşen namazın sonrasında Şeker, yaşamlarını kaybeden kurucu üye İdris Zeren ile Muş eşrafından Aziz Akalın’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
DERNEK VE ESNAF ZİYARETLERİ
Milletvekili Şeker günün kalan bölümünü dernek ve esnaf ziyaretlerine ayırdı. Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk durak yeri oldu. Ardından AK Parti Kavaklı Mahalle Başkanının da katılımıyla esnaf turuna çıkıldı. Ziyaret edilen her esnafa hijyen paketi hediye edildi.


GÖLCÜK MİLLET BAHÇESİ
SULTAN BABA TÜRBESİ
Dernek, STK ve esnaf ziyaretlerinin sonrasında Şeker, ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeleri inceledi. Gölcük Millet Bahçesi hakkında yetkililerden bilgi alan Şeker, 56.000 m2 alana sahip, Millet Kıraathanesi, çocuk oyun alanı, fitness alanı, şifalı bitkiler bahçesi, bisiklet yolu, koşu yolu, kütüphane, kafeterya ve benzeri doğal güzellikleriyle ilçeye nefes aldıracak projeyi beğendi. Gölcük Saraylı’da bulunan Örcün Sultan Baba Türbesi de ziyaret yerlerinden biriydi. Burada da Şeker, tarihi hamam restorasyonu hakkında bilgi aldı, çalışmaları yerinde gördü. AK Parti Milletvekili Şeker’in Gölcük turu, partilileri de sevindirdi. Kademeli normalleşme sonrası sahadaki çalışmaların tüm hızıyla süreceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751