Minik Muaz Cemaati Güldürdü

Söğüt ve Tuna Muaz’la keyiflendi

Ramazan ayını son derece yoğun bir tempo ile geçiren, özellikle iftarını katıldığı özel programlarda yaptıktan sonra her akşam teravih namazlarını bir mahallede kılan, bu şekilde ilçe halkına yine çok yakın bir duruş sergileyerek örnek teşkil eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dün akşamı da Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde geçirdi. Mahallenin en büyük camilerinden biri olan Hz. Ali Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyeleri eşlik etti.

MUAZ BAŞKANLARI ÇOK GÜLDÜRDÜ

Burada kılınan namazın ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt’ün özellikle de kucağına aldığı Muaz isimli bir çocukla yaşadığı diyalog cami cemaati tarafından da tebessümle izlendi. Küçük Muaz, ağzından çıkan her kelime ile çevresindeki büyükleri güldürdü, tebessüm ettirdi. İçilen çaylarla günün yorgunluğunu atan başkanlar Şener Söğüt ve Ramazan Tuna, programın sonunda çekilen hatıra fotoğrafı ile camiden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817