banner2779
banner2752
banner2750

Mollafenariye modern Jandarma karakolunu protokol açtı
 GENİŞ KATILIM

Gebze Mollafenari Mahallesi’nde yapımı tamamlanan jandarma karakolu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Jandarma Albay Mehmet Karadeniz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, belediye başkan yardımcıları Sadık Albayrak ve Engin Güzel, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve konuklar katıldı.

BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN

Açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin eski köylerine güvenlik ve asayiş hizmeti verecek olan jandarma karakolunun önemine değindi. Eski İstanbul yolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 8 mahalleye hizmet verecek olan jandarma karakolunun Vali Ercan Topaca’nın girişimleri ve oluruyla tamamlandığını dile getiren Başkan Köşker, hayırlı olması temennilerini konuşmasında iletti.

GÜVENLİK HİZMETİNİN ÖNEMİ

Başkan Köşker’in ardından protokole hitaben kısa bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da, kurulan yeni karakolun bölgenin güvenlik ve asayişinin sağlanmasında önemli katkılarının olacağını vurguladı. Kürsüye gelen Kocaeli Valisi Ercan Topaca, devletin halka hizmetlerinin başında güvenlik ve asayiş hizmetinin geldiğine değindi. Güvenlik hizmetinin aksaması durumunda diğer hizmetlerin de akamete uğrayacağına değinen Vali Topaca, karakolun bulunduğu bölgede güvenliğin sağlanmasında hizmete edeceğine değindi.

KÖŞKER VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Karakolun yapımında ve inşasında katkıları bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve diğer kamu kurumu yöneticilerini tebrik eden Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Mollafenari Jandarma Karakolu’nun hayırlı olması temennilerini de konuşmasında iletti. Konuşmaların ardından jandarma karakolunun kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti. Jandarma karakolunda incelemelerini tamamlayan protokol daha sonra kokteylin yapılacağı alana geçti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751