banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Motosikletine otomobil çarptı, hayatını kaybetti

Kartepe Maşukiye’de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil motosiklete çarptı. Kazada yaralan 20 yaşındaki bir genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kartepe Maşukiye Cansu Alabalık yolu üzerinde gece saat 02:30 sularında Canberk Mut (20) seyir halindeyken hızla gelen bir otomobil motosikletine çarptı. Otomobil geldiği gibi hızla kaçarken Canberk Mut ağır yaralandı. Kazanın ardına Kocaeli devlet Hastanesi’ne kaldırılan Canberk Mut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Maşukiye’de ikamet eden itfaiye emeklisi Kamil Mut ve Emine Mut çiftinin 2 çocuğundan biri olan Canberk Mut’un cenazesi bugün Maşukiye Kuran Kursu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Maşukiye Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Kazanın ardından kaçan sürçüşünün yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826