banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MÜFTÜ ADIYLA DOLANDIRICILIK İDDİASI
 Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan'ın resmi ile Facebook adresi açan bir dolandırıcı, müftü adına insanlardan kontor ve değişik taleplerde bulunuyor. Müftü Erdoğan'ın sosyal paylaşım sitesindeki arkadaşlarına özelden mesaj atan dolandırıcı, 'Migrostan size alış veriş çeki çıktı. Bana kontor gönderin size bu çekleri vereyim...' gibi mesajlar atıyor. Bu durumdah haberdar olan müftü Erdoğan kendi sosyal paylaım sitesinden bir mesaj yayınlayarak, " HASAN ERDOĞAN adı ve benim fotoğrafımı kullanarak benim msn arkadaşlarıma mesaj gönderen bir sahtekarın bulunduğu haberini aldım. 

benimle facebook arkadaşı olan hiç kimsenin buna itibar etmemesini istirham ediyorum." açıklamasında bulundu. Yapılan şikayetler üzerine sahte hesabın kullanıcısı hesabı kapattı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826