banner2779
banner2752
banner2750

‘’Muhalefetin de genel başkanlarının aday olmasını beklerdik’’
 AKP Körfez İlçe Başkanın Osman Badem, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, sonuca şaşırmadıklarını ve beklenen başarının elde edildiğini söyledi. Badem, sandık başına gitmeyen vatandaşlarla ilgili olarakta, sonucun değişmeyeceği vurgusunu yaptı.

Osman Badem, partilerinde seçimin birinin bitip diğerinin başlayacağını ve her zaman çalışarak hazır olacaklarını söyleyerek, ‘’Başbakanımız, bundan sonra da Cumhurbaşkanı olarak hizmetlerine devam edecektir. Bu seçim de başarıyla bitti ve biz hemen diğer seçim için, genel seçim için hazırlıklara başladık. Yerel seçimlerde en yakın rakibimizin iki katı oy aldık ama rahatlamadık. Hemen akabinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmaya başladık. Ramazan ayında iftarlarla halkımıza ulaştık, Başbakanımızın selamını götürerek çalışmalarımızı güçlendirdik. 10 Ağustosta da bunu sonucunu aldık. Hedefimize yakın bir oranla yüzde 55 oy alarak Körfez’de başarıya ulaştık. Adayımıza teveccüh ederek oy veren halkımıza, sandıklara koşarak vatandaşlık görevini yerine getiren her kese teşekkür ediyoruz. Gönlümüz yüzde 60 olmasını isterdi ama sonuçtan memnunuz, hedefi yakaladığımızı düşünüyorum. Sandık başına gitmeyen vatandaşlarımızın oyları belki oranları etkilerdi, ama sonuç değişmezdi’’ dedi.

 Badem, halkın dil bilen, üst yönetimin işaret ettiğini değil, gönül dilinden anlayanı seçtiğini sözlerine ekleyerek, ‘’Ben seçimlerde siyasetle ilgisi olmayan bir adayın değil, AKP gibi diğer partilerin de genel başkanlarıyla seçime girmelerini isterdim.  Ekmelettin İhsanoğlu siyasi yönden tecrübesizdi.  Bundan sonra AKP’de kavga, tartışma, bölünme bekleyenlerin hevesi kursağında kalacaktır. Kimse bu beklentiye girmesin, partimiz oy yüzdesini daha da arttırarak yoluna devam edecektir’’ dedi. Osman Badem, bundan sonra 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751