banner2779
banner2752
banner2750

Muhammet ve Zeynep Evliler Kervanında    


Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğüne Körfez ve kent genelinden protokol mensupları katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Düğün merasimine katılanlar arasında; önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve yönetimi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Şaşkın, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, kentimizin saygın eğitimcilerinden Kocaeli Erzurumlular Vakfı eski Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe yöneticilerinden Nurali Çiftçi, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, iş insanları, dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI BÜYÜKAKIN KIYDI

Görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Muhammet Önal ile Zeynep Pilten çiftinin nikahlarını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Son derece kalabalık bir şahit grubu önünde kıyılan nikahın ardından Başkan Büyükakın, evlilik cüzdanını teslim etmesi için milletvekili İlyas Şeker’e verdi. Şeker ise daha sonra kendisi gibi damadın hemşehrisi olan KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü’ye verdi. Hülagü de mutluluk dilekleri ile evlilik cüzdanı gelin hanıma takdim etti.

İZZET ALTINMEŞE SAHNE ALDI

Nikah merasiminin ardından gelin ve damat, başta protokol mensupları olmak üzere davetlilerin takım yağmuruna tutuldu. Sahne alan yerel sanatçının ardından gecenin sonunda ise Türk Halk Müziğinin ünlü seslerinden İzzet Altınmeşe, bir konser verdi. Ünlü sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle bol bol halay çeken konuklar, geceyi en güzel ve coşku içinde tamamladı. Düğün sırasında tüm konukları ile yakından ilgilenen düğün sahibi Ahmet Önal, kendilerini yalnız bırakmayan bütün dostlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751