Muhasebecilerde Şenol’a darbe
 
Kocaeli’deki en büyük, en önemli meslek odalarından ve sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Serbest Muhasebeci ve mali Müşavirler Odası (KSMMMO) bünyesinde ciddi huzursuzluk ortaya çıktı. 7 kişilik yönetim kurulu içindeki 4 üyenin Başkan Şenol’u devirmek için karar aldığı öğrenildi.

KOALİSYON ÇATLADI

Muhasebeciler Odası’nın geçen yıl yapılan çarşaf listeli kongresi sonunda Oda bünyesindeki üç farklı gruptan 2’şer kişi ile birlikte Ender Şenol yönetime girmişti. Yönetim kurulu içinden Başkan7ın seçiminde sıkıntılar yaşanmıştı. Uzun pazarlıklar sonunda Ender Şenol, kendi grubundan iki üye ve muhalif gruptan iki üye bir araya gelmiş, Şenol Yönetim Kurulu Başkanı seçilmişti. Ama Oda yönetimindeki koalisyon çatladı.

ÖNER BAŞKAN İLAN EDİLECEK

Muhasebeciler Odası Yönetim Kurulu içinde dengenin bozulduğu,  Şenol’un kendi grubundan iki üye ile yalnız kaldığı, diğer 4 üyenin kendi aralarında anlaşıp Gebzeli Oda Başkan yardımcısı Taner Öner’i Şenol’un yerine Başkan ilan ettiği öğrenildi. Yani açıkça, Oda yönetim kurulu içinde Başkan Şenol’a darbe yapıldı. Bu durumda oda üyelerinin de olağanüstü kongre talep etmeye hazırlandıkları bildiriliyor. Yönetimdeki muhalif grubun bugün Taner Öner’in Başkanlığını ilan etmesi bekleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817