Muhasebecilerden Geniş Katılımlı İftar

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Körfez

, ilçedeki meslektaşlarını düzenlenen iftar organizasyonu ile ağırladı.

Nazende Kafe & Restoran’da düzenlenen ve KSMMMO Körfez Temsilcisi Osman Türk ile ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Dursun Kaçar, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Bünyamin Budak, Körfez Esnaf odası Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Ayrıca mali müşavirler Abdulbaki Mete, Alaaddin Kılınç, Ali Dursun, Didem Dilek, Ebru Yüksel Özdemir, Emrah Temizalay, Erdal Şenol, Erol Maral, Fatih Berber, Fatih Bütün, Fatih Çelik, İbrahim Efe, Kader Tanyıldız, Kamer Küçükbaş, Mazlum Göçer, Mehmet Demir, Mehmet Dilber, Hakan Söylemez, Melek Taşkın, Merve Yıldırım, Muharrem Tepeoğlu, Murat Yazar, Murat Çetinkaya, Mustafa Çolak, Mustafa Gülcan, Nesrin Çiftçi, Orhan Bozkurt, Osman Türk, Ozan Yağışman, Rahmi Canbaz, Salih Sevimli, Seher Barut Durmuş, Semra Tobaş, Sevinç Akartlı, Suat Yüksel, Şenay Soyulmaz, Yalçın Çınar, Yüksel Kaya, Mücahit Yazar ve Merve Öztürk de buluşmada hazır bulundu.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Törende ilk olarak konuşan KSMMMO Körfez Temsilcisi Osman Türk, “Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Körfez Belediyesi’nin öncülüğünde yaptığımız ve sorunlarımızı konuştuğumuz toplantılarımız vardı. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz bu toplantılarımıza yeniden başlayacağız. Meslektaşlarımızdan isteğimiz adres değişikliklerine dikkat edelim. Bunları bildirmede hassasiyet gösterelim” dedi.

“EN ÖNEMLİ SIRDAŞIMIZSINIZ”

Daha sonra konuşan Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk da mali müşavirlerle iftar programında bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ise muhasebeciler ve mali müşavirleri en önemli paydaşları olarak gördüklerini dile getirdi. “Her zaman birlikte olmaya varız” diyen Öztürk, “Sizler bizim en önemli ticari sırdaşımızsınız. En önemli yerde konumlandırmak arzusundayız. Fikir ve görüşlerinize açığız. Sizlerden her anlamda destek bekliyoruz. Bu organizasyon nedeniyle KSMMMO temsilciliğine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SÖĞÜT’ÜN SELAMINI İLETTİ

Kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da konuşmasında, “Böyle bir kalabalıkla bir araya gelmek benim çok büyük mutluluk. Temsilcimiz Osman Bey ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kadir Gecesi ve bayrama ulaşmayı Allah nasip etsin. Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt Bey’in de selamını iletiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817