MUHTAR ŞÖHRETLİ'DEN BÜYÜKAKIN 'A ÇİÇEK!

İzmit’te bugün sabah saatlerinde önemli etkinlikler düzenlendi. İlk program Kocaeli Valiliği’nde tertip edildi.

Vali Seddar Yavuz, sabah saatlerinde muhtarlarla Akçakoca Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Buluşmaya Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ile yönetim kurulu da hazır bulundu.

İLK PROGRAM VALİLİKTE

Bu arada kentimizin en başarılı kadın muhtarlarından biri olarak gösterilen Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde dört dönemdir görev başında bulunan Aynur Şöhretli Yiğit de bu özel toplantıda hazır bulundu. Öte yandan valilik binasındaki etkinliklerin ardından bir kutlama da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendi. Kutlamaya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da katıldı.

“İŞİNİZ KOLAYLAŞACAK”

Buradaki etkinliğe de Körfez’deki muhtarlar da katılım gösterdi. Muhtarları özel günleri dolayısıyla kutlayan Başkan Tahir Büyükakın, “Zorluklarınızın farkındayız. Biz de her geçen gün bu zorlukları aşabilmek için daha fazla kurumsallaşalım diyoruz. İstiyoruz ki Muhtarlar Daire Başkanlığımız sizin işlerinizi daha da kolaylaştırsın. Biz mahalli müşterek ihtiyaçların karşılanması için kurulmuş yapılarız” dedi.

MUHTAR ŞÖHRETLİ ÇİÇEK VERDİ

Öte yandan düzenlenen kutlama programına Körfez Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit de katıldı. Başkan Tahir Büyükakın’a program sırasında bir de çiçek takdim eden Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’a ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ettik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817