banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Müsiad Kocaeli, Eğitmen Ve Yazar Ahmet Şerif İzgören’i Ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen programa birçok işadamı katılım sağladı.

Yayınlanmış 28 kitabı bulunan ve birçok eğitim projesine imza atmış Eğitmen ve Yazar Ahmet Şerif İzgören, MÜSİAD Kocaeli Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Eğitim Semineri’nde İşadamlarına ve çalışanlarına Zaman Yönetimi ve Firmaların Değişim stratejileri konusunda eğitim verdi. Kocaeli Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen programa MÜSİAD üyeleri dışında Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşı İle başlayan program MÜSİAD Sinevizyon gösterimi ile devam etti. Sinevizyon Gösteriminin ardından MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu selamlama konuşmalarını yaptı. MÜSİAD’ın misyonu ve vizyonu gereği üyelerine ve çalışanlarına fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeyi görev edindiklerini belirten Uslu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ‘Bugünkü programımız, bir işadamının, profesyonel bir yöneticinin iş hayatında en verimli şekilde kullanması gereken bir kavram üzerine kurulu. Bu kavram Rabbimizin Asır Suresinde üzerine yemin ettiği ‘Zaman’ kavramıdır.

Dünyadaki ticari gelişmeleri takip etmek, küresel ve bölgesel ekonomide söz sahibi olmak için zamanı verimli yönetmek gerekir. Zaman; aklı, olgunluğu ve hizmeti arttırmak için bize verilmiş en büyük sermayedir. En büyük sermayemiz olan

zaman, kullanmasını bildiğimizde yalnızca kendimize değil, çevremizdeki insanlara da büyük katkılar sağlar. Zamanını iyi yöneten başarılı olur.

MÜSİAD olarak düstur edindiğimiz kişisel ve ekonomik gelişim, çağımıza ve vizyonumuza uygun ilerlemelidir. Bizlerde MÜSİAD Kocaeli Şubesi olarak Zaman Yönetimi konusunda en iyi çalışmaları  yapan ve bu işin duayeni diyebileceğimiz bir eğitmenle çalışmak istedik. Ahmet Şerif İzgören Beyefendi’nin bizlerin ufkunu açacak bir konuşma yapağından hiç şüphemiz yok.’ Selamlama konuşmalarının ardından Eğitim Semineri gerçekleştirildi. Seminer sonrasında MÜSİAD Kocaeli Başkanı Uslu Ahmet Şerif İzgören’e teşekkür plaketi takdim etti. Program fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826