önce bebeği öldü sonra kendisi
 Kanser vakalarının en yüksek olduğu kentlerin başında gelen Kocaeli’de hemen hemen her gün, her yaştan bir hemşerimiz kanser nedeniyle hayatını kaybediyor. Kanser illeti, genç yaşlı dinlemiyor. Bazı vakalarda ise dram içinde dram yaşanıyor. Derinceli Yasemin Yıldız, önce karnındaki bebeği kaybetti, kısa süre sonra da kendisi yaşamaktan kopup gitti.

ÖNCE BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Derince Çenedağ Mahallesi Sandalcı Sokak No:3 adresinde oturan televizyon tamircisi Zeynel Yıldız ile yaşamını birleştiren 29 yaşındaki Yasemin Yıldız, bu mutlu beraberlikten hamile kalmış, genç çift bebeklerini beklemeye koyulmuşlardı. Yasemin Yıldız, düzenli olarak kontrollerini yaptırıyor, olumsuz bir durum gözlenmiyordu. Son olarak iki hafta önce doktoruna kontrole giden Yasemin Yıldız büyük bir şok yaşadı. Doktoru, genç kadının 7,5 aylık bebeğini kaybettiğini söylemişti.

İLİK KANSERİ ÇIKTI

Doktoru, ikinci bir acı haber daha verdi. Yapılan tahlillerde Yasemin Yıldız’ın ilk kanseri olduğu anlaşılmıştı. Hemen tedaviye başlanması gerekiyordu. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Bölümüne yatırılan genç kadının sağlık durumu büyük bir hızla kötüleşti. İki hafta önce bebeğini kaybeden Yasemin Yıldız, önceki gün de kendi ruhunu teslim etti. Yasemin Yıldız’ın cenazesi bugün Derince Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Çınarlı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817