ÖZDAĞ G20 LİDERLER ZİRVESİ’NE KATILIYOR
Küresel ekonomik sorunların çözümünde en önemli platformlardan biri sayılan, G20 liderlerinin 10'uncu toplantısı, 15-16 Kasım'da Antalya'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin G20 dönem başkanlığı dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan ve sınırlı sayıda davetlinin yer alacağı ‘G20 Liderler Zirvesi’ toplantısına Kocaeli iş dünyasını temsilen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ katılıyor.

‘DÜNYA TİCARETİNİN

YÜZDE 80’İNİ TEMSİL EDİYOR’

Dünya ekonomisin kalbinin atacağı Antalya buluşması öncesi açıklamalarda bulunan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ; “Dünya ekonomisinin yaklaşık yüzde 90'ını, ticaretinin yüzde 80'ini ve nüfusunun 2/3'ünü temsil eden G-20’nin Antalya buluşmasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın RifatHisarcıklıoğlu’nun dönem başkanlığını yaptığı B20 Türkiye Zirvesi de gerçekleştirilecek. Küresel ekonomi, diplomasi ve siyasi konuların detaylı şekilde ele alınacağı bu tarihi buluşmada, Kocaeli iş dünyamızı temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Zirvede alınacak kararların başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünya ülkelerine olumlu sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817