banner3047

Özel Çocukların Gösterisi  Büyüledi

Etkinliği ilçede eczacılık yapan Caner Göçmez organize etti.

Özel çocukların gösterisi sırasında 20 Kasım’da kutlanan Dünya Çocuk Hakları ve 24 Kasım’da ki Öğretmenler Günü ‘de kutlanarak, öğretmenlere çiçek hediye edildi.

Körfez Güney Mahallesi’nde eğitim veren Körfez Özel Eğitim Okulu’nda ki etkinlikte, dernek üyesi özel çocuklar sahne aldı ve bir süredir hazırlandıkları gösterilerini ilk kez sergilediler. Okul bahçesini dolduran özel çocuklar ve aileleri müzik ritmine daha fazla dayanamadılar ve kendilerini sahneye attılar.

Hazırlanan gösteri öncesinde konuşan Okul Müdürü Fatih Mehmet Tanyıldız, 50 öğrencinin okulda eğitim gördüğünü ve bu sayının daha da artabileceğini söyledi. Dawn Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz’da yaptığı konuşmada şans ve eğitim verilmesi halinde özel çocukların çok başarılı olabileceklerini söyledi. Eczacı Caner Göçmez’de etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada katılım yapan ailelere ve çocuklara teşekkür etti.

Gösteriler sonrasında okul bahçesinde kurulan oyun parkurunda çocuklar doyasıya eğlenirken çeşitli ikramlar da yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.