banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Özel düzenekli hırsızlar polise yakalandı
 İzmit’te bulunan bir alışveriş mağazasına gelerek ellerindeki özel düzenekli çantalarla hırsızlık yapan 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İzmit Real AVM içerisinde bulunan bir tekstil mağazasında çalışan görevliler bazı giysilerin eksik olduğunu fark edince mağazadaki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, hareketlerinden şüphelenilen ve elindeki çantayla sık sık kabinlere giren bir şahıs fark eden mağaza görevlileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını mercek altına aldı.

 

Tutuklandılar
Hırsızlık olayından 5 gün sonra aynı iş yerine yeniden gelen hırsızları gören mağaza görevlisi durumu polis ekiplerine bildirdi. Mağazaya gelen polis ekipleri Suriyeli İsam Ahmet Ali (27) ile Filistinli İbrahim Mahmut (21) isimli şahsı gözaltına aldı. Şahısların ellerinde bulunan çantaların içerisinin alüminyum folyo ile kaplandığı ve bu şekilde çaldıkları giysilerin üzerlerinde bulunan alarmların ötmediği öğrenildi. Yaklaşık 2 bin 500 TL değerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlılar, Saraybahçe Polis Merkezi’nde tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826