banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Palandökenden Madalyalarla Döndüler
 Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 25 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılımıyla Erzurum’da yapıldı. Müsabakalara Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü milli takımda yer alan beş sporcu ile birlikte toplam 13 sporcuyla katıldı.

 

Sekiz Derece Kazandılar

Şampiyona hayli çekişmeli müsabakalara sahne olurken, müsabakalarda başarılı performanslarıyla dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler bir çok derece elde etti. Şampiyonada mavi beyazlı karateciler iki takım olmak üzere toplam sekiz derece elde etti.

 

Takımlarda İki derece geldi

Umay Tokcan, Sinemgül Şahin, Nur Banu Çelik  ve Edanur Karabulut’tan oluşan Bayan kumite takımı şampiyon olurken, Toygun Akyıldız , Tayfun Yıldız, Fatih Alkurt’tan oluşan erkek kumite takımı ise üçüncü oldu. Ferdi müsabakalarda Enes Bulut erkeklerde, Gülsen Demirtürk ise bayanlarda şampiyonluğu göğüsleyen isimler oldu. Milli takım kafilesinde yer alan Merve Tekin ve Ekrem Altuner Yılmaz’la birlikte üçüncü olurken,kulüp adına mücadele eden  Sinemgül Şahin ve Nurbanu Çelik’te üçüncülüğü elde eden diğer isimler oldu.

 

Milli Takımın Başarısında Söz Sahibi

Şampiyonada Milli takımın başarısında büyük söz sahibi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler düzenlenen törenle madalyalarını aldı. Şampiyonada 37 altın, 41 gümüş ve 49 bronz madalya kazanan milli takımımız ise şampiyon oldu. Turnuvada Azerbaycan 6 altın madalya ile ikinci, İran ise 3 altın madalya ile üçüncü sırada yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826