banner2779
banner2752
banner2750

PALGAZ YÖNETİCİLERİ BAŞKAN KÖŞKER'E KONUK OLDU

Palgaz Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray ve Palgaz Genel Müdürü Tamer Sönmez, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Ziyarette, Gebze’de devam eden doğalgaz yapılandırma çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuldu

 

Palgaz Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray ve Palgaz Genel Müdürü Tamer Sönmez, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Başkan Köşker’in makamında gerçekleştirilen ziyarette Gebze’de yapılan ve devam eden doğalgaz çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizde doğalgaz çalışmalarını birlikte sürdürdüğümüz Palgaz’la önümüzdeki dönemde de uyum ve işbirliği içerisinde çalışacağız. Uyum içerisinde Gebze’mizin yüzde 90’lık kısmında doğalgaz çalışmalarını tamamladığımız Palgaz’ın kıymetli yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Başkan Köşker’le Gebze genelinde devam eden doğalgaz yapılandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Palgaz yöneticilerinin ziyareti, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751