Sahte Diş Doktoru Yakalandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından kendisini diş doktoru olarak tanıtarak, Suriye uyruklu vatandaşları ücret karşılığı muayene eden, diş tedavisi yapan ve ilaç satan A.J. isimli şüphelinin Körfez Kuzey Mahallesinde bulunan muayene olarak kullandığı iş yerinde arama yapıldı.

Yapılan aramada (1) adet diş tedavi ünite koltuğu, (39) adet diş tedavisinde kullanılan cerrahi malzeme, (42) adet diş tedavisinde kullanılan tıbbi ilaçlar, (27) adet diş yapımında kullanılan ölçü kalıpları, (17) adet yapımı tamamlanmış diş kalıbı, (1) adet diş yapımında kullanılan fırın, (1) adet hassas diş ölçüm aleti (12) adet diş uyuşturma solüsyonu, (1) adet kompresör, (19) adet diş uyuşturmada kullanılan şırınga ve çok sayıda örnek diş numuneleri, diş alçıları ve diş yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.

A.J. adlı şahıs gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817