Şampiyonlardan Körfez Belediyesine Ziyaret
 Türkiye Kürek Şampiyonu Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’yi ziyaret etti.

Kocaali’de kürek sporuna en büyük önemi ve desteği veren Körfez Belediyesi, çalışmalarının meyvesi olan şampiyonlukları almaya başladı. Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Sapanca Gölünde düzenlenen Gençler Türkiye Kürek Şampiyonasına katılan Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Türkiye şampiyonu oldu.

Şampiyon takımın şampiyon sporcuları, hocalarıyla birlikte Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’yi ziyaret ettiler. Antrenör Ümmet Subaşı ile birlikte Kayıkhane görevlisi Osman Demirci ve teknik heyet tam kadro ziyarette hazır bulundu.

Subaşı, “Tüm Destekçilerimize Teşekkür Ediyoruz”

Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü sporcuları gösterdikleri bu başarı ile Türkiye Şampiyonu olmanın yanı sıra Milli Kürek Takımı oldular. Bu başarının nadir görüldüğünü söyleyen Antrenör Ümmet Subaşı sözlerine şöyle devam etti “Başarımızın arkasında elbette Körfez Belediyemiz ve sponsorlarımız var. Biz yarışmaya çok iyi hazırladık ve bu çalışmamızın karşılığında da bu başarıyı Türkiye 1. olarak aldık. Bugün burada Körfez Belediyesine ve tüm destekçilerimize sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Denli,”Sporcularımızın Alınlarından Öpüyorum”

Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, şampiyon sporcularla teker teker ilgilendi. Başarılarının devamı dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Denli, “İlçemizde bu tesisimizin ilk kurulduğu zamanlarda insanlarımızın burada ne tür faaliyetlerin olacağını ve nasıl yapılacağını soruyorlardı ama bizler ilimiz sınırları içerisinde bulunan Körfezimizde su sporlarının yapılacağını ve buradan yarışmalara sporcular yetiştireceğimizi hedefledik ve bu hedefimize ulaştık. Bugün Milli Kürek Takımı olduk bu başarıyı İlçemize getiren tüm sporcularımızın alınlarından öpüyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli sporculara başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817