ŞEKER: ÇABAMIZ İYİ BİR GELECEK İÇİN
 Her gün farklı programlar hazırlayan SKM Başkanlığı, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile sahaya indi. İlçede bir dizi temaslarda bulunan Şeker birçok bölgede ziyaretler gerçekleştirdiler. Yoğun geçen program dahilinde AK Parti hükümetinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verirken yerel sorunlar hakkında da gerekli notları alarak sorunların çözümü noktasında gün içerisinde vatandaşa bilgi akışı sağladılar.

 

EVLERE KONUK OLDULAR

SKM programları kapsamında ev ev, esnaf esnaf gezen AK Parti Çayırova SKM Başkanlığı programa İnönü Mahallesi ile başladı. İnönü Mahalle teşkilatında vatandaşlarla bir araya gelen Şeker, gündem ile alakalı değerlendirmelerini mahalle sakinleri ile paylaştı. Şeker konuşmasına şu sözlerle başladı; “1 Kasım seçimleri ülkemiz adına çok önemli. Hergün Kocaeli’nin her noktasına partimizin beyannamelerini götürerek, vatandaşlarımıza açıklıyoruz vepartimizin vaatlerinin daha önceki vaatlerimiz gibi boş olmadığını muhalefet partisi gibi boşa konuşmadığımızı ne vaat ettiysek onu yaptığımızı ve iktidar olduğumuz sürece söz verdiğimiz her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Ayrıca Seçim beyannamesinde hazırlanan tasarılar hakkında da bilgiler veren Şeker “Seçim beyannamemizde olan hükümler ile 7 den 70 her kesime hitap etmekteyiz. Bunun için her zamankinden daha çok desteğinize ihtiyacımız var. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir Türkiye görmek istemeyen karanlık emellere 1 Kasım günü gereken cevabı vereceğinizden eminim” Dedi.

 

ÇAYIROVA ERZURUM SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ'NE KONUK OLDULAR

Program dahilinde Çayırova Erzurum Spor Kulübü Derneği'ne konuk olan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve SKM heyeti, dernek yönetimi ve mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Hükümetinin yerelde ve genelde yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi.  Yaptığı konuşmasında hizmetlerin artarak devam etmesi için istikrarın sürmesi gerektiğini ifade eden Kılıç “2002 yılında başlayan bu hizmet kervanı bu günden sonra da artarak devam edecektir. Halkımızın desteği ile bu günlere gelen AK Parti dün olduğu gibi bu günde halkla içe ve halkın yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817