Şeker’den Hemşehri Ziyareti


Karamürsel Erzurumlular Derneği yönetimi, AK Partili heyeti konuk etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, önceki günü Karamürsel’de yaptığı ziyaretlere ayırdı. Milletvekili Şeker ilçedeki turu sırasında hemşehri ziyareti de yaptı. Şeker ve beraberindeki AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Karamürsel Erzurumlular Derneği yönetimine konuk oldu ve kendileriyle sohbet etti.

MUHABBET ETTİLER

Buluşmada konuşan Milletvekili Şeker, dernek başkanı Salih Fidan ve yönetiminin şahsımda Erzurumlular ve tüm Karamürsellilerin Kurban Bayramını bir kez daha kutlama imkanı buldu. Şeker ayrıca, “İlçe teşkilatımızla birlikte Karamürsel Erzurumlular Derneği’ne yaptığımız ziyarette hemşehrilerimizle bir araya gelip gönüllerimizdeki muhabbeti paylaştık” dedi.

PAZAR TURU YAPTI

Bu arada Milletvekili İlyas Şeker, yapılan dernek ziyaretinin ardından AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi ile birlikte Salı Pazarını da ziyaret etti. Satış yapan pazarcı esnafına bol kazanç temennisinde bulundu, kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817