Şelaleler hem dinlendiriyor, hem serinletiyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’ye ulaşımda önemli bir güzergah olan Gazanfer Bilge Bulvarı’nın Erenler Cedit yokuşunu şelalelerle süsledi. Erenler-Cedit Mahallesinde yer alan bulvarın yaklaşık yüzüncü metresinde bulunan kayalık alanın değerlendirilmesiyle bölgede muhteşem bir şelale ortaya çıkarıldı. Şelale, yokuşu çıkan ve yaya üst geçidini kullanan vatandaşlara hem görsel bir şölen, hem de serinlik yaşatıyor.

18 METRELİK İKİ ŞELALE

Caddenin her iki yakasında da gerçekleştirilen şelale çalışmasıyla bölgede farklı bir dinlence alanı oluşturuldu. Şelalenin çevresinde, kamelyalar, gölgelikler, seyir terası ve oturma alanları yer alıyor. Vatandaşlar bir yandan şelalenin sesiyle dinlenirken, diğer yandan da şehrin manzarasını izleme keyfi yaşıyor. Bulvarda yer alan iki adet şelale, 18 metre yüksekliğe sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817