SESLİ SİMİT SATIŞINA İZİN YOK
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren simitçileri denetledi

Zabıta ekibi denetimlerde simit satış yerlerinin temizliği, hijyen belgesi, fiyat tarifesi ve belirlenen kurallara uyma (kılık kıyafet vb.)  gibi konularda kontroller gerçekleştirdi. Satış esnasında simitçilerin önlük giymeleri ve eldiven kullanmaları gerektiğini de hatırlatan zabıta ekipleri, simitçilere bağırmadan satış yapmaları konusunda uyarıda da bulundu. Yapılan kontrollerde, tüm kurallara uyan simitçiler  teşekkür edilirken, fiyat tarifesi ve hijyen belgesi olmayan simitçiler eksikleri gidermeleri konusunda uyarıldı.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, halkın sağlıklı gıda tüketebilmesi için zabıta müdürlüğü olarak denetimleri sıklaştırdıklarını belirterek” bu yöndeki denetimlerimizi titizlikle sürdüreceğiz. Belediye olarak halk sağlığını önemsiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817