banner2779
banner2752
banner2750

sıcak yaz günlerinde havuz keyfi
 Gölcük Belediyesinin Kavaklı mahallesinde bulunan Kapalı yüzme havuzu her yaştan vatandaşların eğlence dolu zamanlar geçireceği sosyal tesisi olarak dikkat çekmeye devam ediyor.Özellikle Sıcak Yaz günlerinde oldukça yoğunluk yaşayan Kapalı Yüzme Havuzu,Gölcük Belediyesinin gözde tesislerinden birisi olarak dikkat çekmeye,ilgi toplamaya devam ediyor.

Vatandaşlar Gölcük Belediyesinin Havuz hizmetinden faydalanırken,ailelerin çocuklarına yönelik hizmet veren Yaz spor okullarıyla da İlçe genelinde Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın projesi de aynı ölçüde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Tüm yaş gruplarına yönelik kayıtların devam ettiği Yaz dönemi Spor okulu, Kapalı yüzme havuzunda hafta içi ve hafta sonu yüzme kursları başarıyla sürüyor. Hafta içi Sabah Saat: 08:00- 11.30 arasında, Hafta sonları Sabah Saat: 08:00- 12:00 arasında Yüzme kursları başarıyla devam ediyor.

Bu kursların sayesinde İlçe genelinde Yüzme bilmeyen çocuğun kalmaması hedefleniyor. Aqua park eşliğinde Eğlenceli bir Eğitim hizmetinin verildiği Kapalı yüzme havuzu Sahil kesiminde yaşayan herkesin yüzme ihtiyacını karşılıyor.

Yaz süresince Kapalı yüzme havuzlarında çocuklar, gençler ve yetişkinler dilediklerince keyifle yüzebiliyor ve stres atıyor. Vatandaşlar, Gölcük'te böyle bir tesis olduğu için çok şanslı olduklarını belirtiyorlar.

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, 3 adet faklı derinlik ve boyutlardaki havuzuyla, 28°C – 29°C su sıcaklığı 30°C ortam sıcaklığı, ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı, profesyonel personeli, aqua parkı, kafeterya hizmeti ve alternatifli seanslarıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Gölcük Belediyesinin Kaplı yüzme havuzlardan her yaştaki insanlar istedikleri gibi yararlanabiliyor. Her yaşa göre dört tane havuzu, aqua parkı ve uzman kadrosu ile kapalı olimpik yüzme havuzu Gölcük'lü vatandaşlarımızın bu yaz en uğrak yeri haline geldi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751