banner2779
banner2752
banner2750

Silahla Vurulan Genç Adam Kurtarılamadı

3 çocuk babası olan Olcay Ersoy, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti

Alınan bilgi ve iddialara göre Olcay Ersoy, misafirlik için gittiği İzmit Tavşantepe Mahallesi Kireç Ocakları mevkiinde gece geç saatlerde silahla kafasından vuruldu. Silah sesi sonrasında içeri giren yakınları Olcay Ersoy’u kanlar içinde buldular. Kendisini vurmuş olabileceği de tahmin edilen olay sonrasında ağır yaralanan Olcay Ersoy, yapılan müdahale sonrasında sevk edildiği hastanede yoğun bakım ünitesine alındı.

Tüm çabalara rağmen kafasından tek kurşunla vurulan ve beyni hasar gören Olcay Ersoy vefat etti. Savcılık şüpheli olarak görülen ölüm nedeniyle soruşturma başlatırken, genç adam otopsi için morga kaldırıldı.

Pazarcılık yapan ve Körfez’de de Perşembe pazarında perde satan genç adamın ölümü ile ilgili otopsi ve soruşturma devam ediyor. Kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751