Sinemgül’le Güldük
 Türk karatesinin geleceğinin teminatı yıldız adaylarının mücadelesine sahne olan 9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası, büyük rekabete sahne oldu. Dünya Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde de yer alan organizasyonda 11 ülke bayrağı dalgalanırken, ümit, genç ve veteran kategorilerinde yapılan müsabakalarda 150 kadın, 281 erkek sporcu mücadele etti.

 

TÜRKİYE BİRİNCİ

Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nun ev sahipliği yaptığı turnuvada ümit ve gençlerde 21 sıklet; veteranlarda ise 6 sıklette madalya dağıtıldı. Türk sporcular, dağıtılan 27 altın madalyanın 26’sını kazanırken, 21 gümüş, 45 gümüş madalyalık performansı ile genel sıralamada zirvede yer aldı. Birer altın, gümüş ve bronz madalya kazanan Bulgaristan ikinci sırayı alırken, 2 gümüş, 4 bronzluk performansı ile Rusya da üçüncülüğü elde etti.

 

ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Şampiyonaya genç bayanlarda üç sporcuyla katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden 59 kiloda Sinemgül Şahin üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Üçüncü olan Şahin, madalyasını düzenlenen törenle aldı. Bir çok kez takımlarda Türkiye şampiyonu olan mavi beyazlı karateciler turnuvanın ardından, önümüzdeki ay yapılacak olan Türkiye şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817