banner2779
banner2752
banner2750

SİZLERLE BİRLİKTE HAKKI ÜSTÜN TUTARAK BATILI YERLE BİR EDECEĞİZ
 Köy muhtarı ve köy sakinleri tarafından dikkat çeken büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkanlar, geçen süre zarfında hizmet sürecini köylülere değerlendirdi. Dürüst bir hizmet anlayışı ile kilometrelerce uzaklıklara hizmet aktardıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, yerel olarak yapılan hizmetlerin yanı sıra yaklaşan genel seçimlerinde önemi değindi.

İnce, “1 Kasımda Dış Güçlere Karşı En İyi Cevaptı Sandıkta Vereceğiz”

Körfez’in ilk köyü olan Belen köyü ile ziyaretlerine başlayan Başkanlar, köy halkı ile çay ocağında buluştu. Köy halkının büyük ilgi gösterdiği ziyarette, Başkanlar vatandaşlar hasbihal ederek istek ve taleplerini dinlediler. Yaklaşan seçimlerin önemine değinen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şener İnce, Köy halkına göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, konuşmasına başladı. İnce, “Bende sizler gibi köyde doğdum köyde büyüdüm ve köyümde imamlık yaptım. Şimdi ise karşınıza milletvekili adayı olarak çıkıyorum. Yaklaşan 1 Kasım seçimlerinin önemi çok çok büyük. Sizler bu milletin efendilerisiniz. Oynanan bu kirli oyunları, bu kirli tezgahı hepiniz görüyorsunuz. Bu ülkeye yakışan huzur ve birlikteliktir. Bu huzuru kaçıran, birlikteliğimizi bozmaya çalışanlara en iyi cevabı 1 Kasımda sizlerin desteğiyle vereceğiz” şeklinde konuştu.

Başkanlar, daha sonra ziyaretlerine Himmetli, Ali Hocalar, Sevindikli, Naip ve Kalburcu köylerini ziyaret ederek devam etti. Himmetli köyünde yolda top oynayan çocukları gören başkanlar, araçlarını durdurarak çocuklarla birlikte oyun oynadı. Eğlenceli anlar yaşayan Başkanlar çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Akşam namazını Ali Hocalar köyünde kılan Başkanlar daha sonra Ali Hocalar köyünün ismini aldığı Ali Hocalar türbesini de ziyaret ettiler.

Başkan Baran, “Güler Yüzünüz En Güzel İkramınızdır”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şener İnce ve teşkilat mensupları kısa bir süre önce rahatsızlanarak hakkın rahmetine kavuşan Sezai Öztürk’ün evine taziye ziyaretinde bulunuldu. Yapılan nokta ziyaretinin ardından Elmacık Köyüne geçen Başkanlar kalabalık bir şekilde toplanan kalabalığı selamladılar. Ardından köy kahvesinde toplanan vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizlere çay ikram ettiniz, çayınız şekeriniz güler yüzünüz ve sohbetiniz oldu. Sizin güler yüzünüz bizim için en güzel ikramdır. Bizim sohbetimizin konusu belli, hizmet. Zaten düzenli olarak köylerimizi ziyaret ediyoruz ve sizlerin taleplerini dinliyoruz. Yeni yasa itibariyle köyler sorumluluk alanımıza girdiği günden beri köylerimiz daha da güzelleşmesi ve hizmetlerden faydalanması için belediyemizin yıllık çalışma programına aldık. Köylerimizi önemsiyoruz” dedi. Yaklaşan genel seçimlerine de değinen Başkan Baran, “Bu seçimlerin önemi çok büyük. Hak ile Batılın yarıştığı ve savaştığı bu günlerde Hakkın galip gelmesi adına sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlerle birlikte hakkı üstün tutarak batılı yerle bir edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretlerden oldukça memnun kalan mahalle sakinleri köylerine ilgi ve alaka gösterilmesinden dolayı başkana teşekkür ettiler. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751