banner3047

Söğüt, “Derneklerimiz Birliğimizin Simgesi”

Vatandaşlarla sohbet eden Söğüt, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Hereke Ordulular ve Kocaeli Posoflular Derneği’nin pikniklerine konuk oldu. İlk olarak Kocaeli Posoflular Derneği tarafından İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlenen Seyran Şenliği’ne konuk olan Başkan Söğüt, vatandaşlarla birlikte halay da çekti. Bölge kültür ve gelenekleri yaşatmak amacıyla düzenlenen şenliğe katılım yoğundu.

EN ÖNEMLİ DEĞERLER

Başkan Söğüt daha sonra da Hereke’de Hereke Ordulular Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katıldı. Başkan Söğüt’e dernek başkanı Orhan Tezlik tarafından Orduspor forması hediye edilirken, katılımından dolayı da memnuniyet duydukları ifade edildi. Derneklerin bu tür buluşmalarının önemli olduğunu belirten Başkan Söğüt, birlik ve beraberliğin, kültürleri var eden en önemli değer olduğunu söyledi.

DEĞERLERİMİZİ UNUTMAYALIM

Başkan Söğüt, “Sizler, kültürlerimize sahip çıktığınız müddetçe nesillerimize geçmişe dair izler bırakmaya devam edeceğiz. Örf ve adetlerim bizim temelimizi oluşturur. Geçmişten geleceğe bizi var eden değerlerimizi unutmamalıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.