banner2779
banner2752
banner2750

SÖĞÜT VE ŞEKER'DEN STK TURU

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da katıldığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Abdurrahman Kurulu’nun ev sahipliğinde Vanlılar ile ev toplantısı gerçekleştirildi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette; İlyas Şeker de Başkan Adayı Söğüt için destek istedi.


PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Milletvekili Şeker ve Başkan Adayı Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ı iş yerinde ziyaret etti. Heyet daha sonra Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, Dernek Başkanı Hilmi Özdilek’in ev sahipliğindeki toplantıda projeler hakkında bilgiler aktardı.

 

ÇATLILARLA BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve beraberindeki heyet son olarak da Erzurum Çat İlçesi ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Selami Laçin’in ev sahipliğindeki toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, dernek üyelerinin önerileri dinlendi.

 

 

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751