banner2779
banner2752
banner2750

Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi Tamamlaniyor

 

Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi projesinde inşa çalışmaları hızla sürüyor. İhsaniye Stat Caddesi’nde, 5 bin m2 alanda yapımı devam eden projede yer alan Klinik ve kafeterya binalarının inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Köpek ve kedi evlerinin yapımı devam eden proje, otopark ve peyzaj çalışmaları sonrasında tamamlanacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte proje alanına giderek teknik ekiple birlikte çalışmaları inceledi.

 

PROJEDE NELER VAR?

Gölcük’te sokak hayvanları sorununu büyük ölçüde çözmesi hedeflenen projede; sokak hayvanları için klinik binası, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları, kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun parkı, yapay gölet ve ağaçlandırılan alanlar yer alacak.

 

SOKAK HAYVANLARININ HER İHTİYACINI KARŞILAYAN TESİS

Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde; hastalanan, yaralanan sokak hayvanlarını tedavisi, kısırlaştırma işlemleri yapılacak. Saldırganlık gösteren sokak hayvanları da yine merkezimizde rehabilite edilecekler. Kedi ve köpek sahiplenmek isteyen hemşehrilerimize de yardımcı olacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751