SP Körfez İlçe Başkanı Tahtalı:“Esnaf Kar Etmeyi Unuttu”

İlçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı öncülüğündeki parti yöneticileri gerçekleşen mahalle gezileri ve STK ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlara da evlerinde konuk olarak taleplerini dinliyor. SP’li başkan Tahtalı ve beraberindeki partililer, önceki gün iki mahallede ziyaretler gerçekleştirdi.

ÇAMLITEPE’YE DOLAŞTILAR

Daha önce Yeniyalı ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinde halkı selamlayan heyet, önceki gün de Çamlıtepe Mahallesi’ni turladı. Bölge esnafını gezerek iş durumlarını soran ve halkı selamlayan Tahtalı, karşılaştıkları mahalle sakinlerini de selamlayarak hatırlarını sordu.

“ESNAFIMIZ MEVCUDU KORUMAYA ÇALIŞIYOR”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, “Mahalle gezilerimiz sırasında esnaflarımızı ziyaret ederek halkın nabzını tutuyoruz. Vatandaşımızın da ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu süreçte yanlarında olmaya çalışıyoruz. Esnaf mevcudu korumanın derdinde, aldığı ürünü zamlanmadan yerine koyabiliyorsa dua ediyor, kar etmeyi düşünmüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817