banner2779
banner2752
banner2750

Sporun Merkezi Derince

İlçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için yeni bir spor merkezimizi daha hizmete sunuyoruz” dedi

Birbirinden Önemli Projeler

İlçede gençliğe yapılacak yatırımlara özel önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bunu uygulamalarına da yansıtarak Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçiriyor. Bu kapsamda Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ile Bahattin Çelik Spor Kompleksi projelerini tamamlayarak kullanıma açan Başkan Aygün, ayrıca çocuklar ve gençlerden gelen talepleri değerlendirerek ilçe genelindeki parklarda ve belirlenen noktalarda yeni halı sahaları da hizmete sunuyor. Bugüne dek 5 ayrı noktada yeni spor alanlarının hizmete sunulduğu Derince’de devam eden ikinci etap çalışmaları ile 11 ayrı bölgeye daha yeni spor alanları inşa ediliyor.

8 Ayrı Branşta Etkinlik

Yaptığı projelerle Derince’yi sporun merkezi konumuna getiren Başkan Aygün, son olarak ilçeye Dumlupınar Spor Merkezi’ni kazandırdı. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte merkeze giderek incelemelerde bulunan Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için ilçemizde yeni bir spor merkezini daha hizmete sunuyoruz. İlk etapta 8 ayrı branşta halkımıza hizmet verecek olan Dumlupınar Spor Merkezi’miz Derince’mize hayırlı olsun” dedi. Başkan Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Dumlupınar Spor Merkezi, başta bölge sakinleri olmak üzere tüm ilçe halkına hizmet verecek. Yapılan düzenlemelerle birlikte çocuklar, gençler ve kadınların yararlanacağı çok amaçlı bir spor merkezi oluşturuldu.

Kayıt Süreci Devam Ediyor

Hafta sonu hizmete girmesi planlanan tesislerin içerisinde 170 m2 spor alanı, 30 kişilik bekleme salonu ve seyirci izleme alanı, kayıt alanı, soyunma odaları ve tuvaletler yer alıyor. Çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik spor eğitimlerinin verileceği tesiste ilk etapta 8 branşta faaliyet gösterilecek. Haftanın 7 günü sabah 09:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet verecek olan tesiste çocuklar ve gençler cimnastik, wushu, kick boks, tekvando ve folklar kurslarına katılacak, kadınlar için ise step aerobik, zumba ve pilates branşlarında kurslar açılacak. Tesislerde haftanın iki günü çocuklar ve anneler için özel etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca 3 bin 500 kişilik sporcu ordusuna sahip olan Derincespor Kulübü, antrenman yaptığı tesisler arasına Dumlupınar Spor Merkezi’ni de alacak. Kayıt sürecinin başladığı Dumlupınar Spor Merkezi’ne vatandaşlar bizzat başvurabileceği gibi 0262 606 1994 numaralı telefondan da detaylı bilgi alabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751