TALUS: O KARANLIK GECEYİ MİLLETİMİZİN İRADESİ AYDINLATTI

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus; “Bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz, polisimiz, sivil vatandaşlarımızı rahmet, minnet, şükranla anıyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyorum. Milletimizle beraber büyük bir belayı Allah’a şükür def ettik. Sevindirici olan bu darbe girişiminin, TSK’nın emir kumanda hiyerarşisi ile olan bir kalkışma değil, silahlı kuvvetler içerisindeki paralel terör yapılanmasının bir girişimidir. Bu vesile ile vatanını milletini bayrağını seven ve alçakça girişime asla prim vermeyen öncelikle değerli komutanlarımızı, emniyet mensuplarımızı ve Türk Milleti’ni tebrik ediyorum. Ayrıca, olayın olduğu ilk andan itibaren meydanları dolduran sivil toplum kuruluşları, siz değerli vatandaşlarımıza ve milli beraberlik ruhunu yaşatan tüm siyasi parti taraftarlarına da teşekkür ediyorum.

Türk milletinin demokrasi konusunda ne kadar engin bir tecrübeye sahip olduğunu, demokrasinin ve milli iradenin ne kadar ülkemizin bağımsızlığı için önemli olduğunu bir kez daha bütün dünya gördü.

O karanlık geceyi sizlerin ortaya koyduğu irade aydınlığa çevirdi. Yaşanan olayın sıcaklığıyla atlattığımız tehlikeyi tam olarak idrak edememiş olabiliriz ancak zaman ilerledikçe vatanımızın birlik ve bütünlüğünün sağlanması için, işgalcilerin kirli oyunlarının bertaraf edilmesi adına ne kadar büyük bir görev ve sorumluluk yerine getirdiğimizi daha iyi anlıyoruz.

TALUS : VATAN VE DEMOKRASİ NÖBETLERİYLE TARİHİN ALTIN SAYFALARINA YAZILDIK

Vatan nöbetinin yalnızca güvenlik güçlerinin yerine getireceği bir görev olmadığının altını çizen Başkan Talus, “Vatan nöbeti güvenlik güçlerimizin yanında tüm milletimizin fertleri için de geçerli kutsal bir kavramdır. 27 gece boyunca kahraman milletimizle, hep birlikte vatan  ve demokrasi nöbetini gerçekleştirdik. Bu kutsal görev ile tarihimizin altın sayfalarına hep birlikte bir yenisini daha ekledik.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817