banner2779
banner2752
banner2750

TAVŞANTEPE’NİN DEĞERİ ARTTI
 İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle inceleme gezisi Tavşantepe ile devam etti.

Mahalle inceleme gezisine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, mahalle muhtarı İbrahim Efe, Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol, Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Dizman, Çevre Koruma Kontrol Müdürü Hakan Yıldız ve birim sorumluları katıldı.

 

HİZMET YAĞDI

 

Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler sabahtan öğleye kadar süren inceleme gezisinde Tavşantepe’de adım atmadık cadde ve sokak bırakmadılar. Cadde ve sokakları tek tek gezip eksikleri yerinde görüp tespit eden Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, bölge sakinleriyle de görüş alış verişinde bulundu. Mahalle muhtarı İbrahim Efe, Tavşantepe’nin Dr. Nevzat Doğan döneminde adete  hizmet yağmuruna tutulduğunu belirterek” alt yapı ve üst yapı çalışmaları, parke, asfalt yollar, yeşil alan ve parklar, mahalle konağı, İZMEK kursları ile mahallemize büyük hizmetler yapıldı. Bizlere değer verip hizmet eden Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere mahallem adına teşekkür ederim” dedi. İnceleme gezisi sırasında bazı sokak bağlantılarında bulunan merdivenlerin aydınlatılması istendi.

 

İZMEK KURSLARI ZİYARET EDİLDİ

 

Bulut, inceleme gezisi sırasında mahalle konağındaki İZMEK kurslarını da ziyaret etti. Mefruşat, el nakışı, giyim ve iğne oyası kurslarında 75 kursiyerin eğitim gördüğü öğrenildi. Başkan Vekili İbrahim Bulut, kurslar hakkında bilgi alarak” Belediye Başkanımız  bu kurslara büyük önem veriyor. İZMEK kurslarına yılda ortalama 20 bin kişi katılıyor. Sizler yeter ki kurs açılmasını isteyin. Bizler kurs açmaya hazırız” şeklinde konuştu. İbrahim Bulut, Tavşantepe’nin yapılan hizmetlerle  değerinin daha da arttığını belirterek” Cephanelik’teki spor kompleksi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, inşaatı devam eden bölge hastanesi ile Tavşantepe’nin değerine değer katılmıştır” dedi.

Mahalle gezisinin sonuna Belediyesi Meclis üyesi ve aynı zamanda Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin (KAMADER)  Başkanı olan  Engin Uztürk,  katılımcılara balık ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751