TEMSA KOCAELİ BAYİİ METSAN ULAŞIM SKTÖRÜNE 10 PRESTİJ KATTI
 Körfez’de uzun zamandır başarılı çalışmaları ve girişimleriyle adından bahsettiren ve Mehmet Bozkurt tarafından işletilen Temsa Kocaeli Bayii Metsan, yaptığı anlaşma ile sınıfında çok tutulan 10 adet Prestij SD Euro 5 aracı ulaşım sektörüne kazandırdı.

Kuzey Mahallesi 95 Evlere Sapağı karşısında Coşkuner Sokak’ta yer alan Metsan’da  gerçekleşen satış ve devir teslimle, Tuzla’da faaliyet gösteren ve fabrikalara servis hizmetim veren Aslı Turizm’e 10 adet sıfır midibüsler teslim edildi. Teslim edilen araçların, 29 + 1 kapasiteli olduğu, kısa ve orta mesafeli ulaşımda turizm şirketleri ve personel taşımacılığı yapan firmalar tarafından sınıfının en çok tutulan servis araçları arasında yer aldığı belirtildi.

Bayilikte yapılan satışla, 10 adet araç firma sahibi Ejder Çiçek’e teslim edildi. Anahtarları Ejder Çiçek’e teslim eden Mehmet Bozkurt, ülke ekonomisinde önemli yer tutan servisçilik hizmetine katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817