banner2779
banner2752
banner2750

Tuna, Bakan Gül'ü Yalnız Bırakmadı

Bakan Gül; 10 katlı yeni adliye sarayı inşaatının 2022 yılı yatırım bütçesine alınacağını söyledi

Tam 21 yıl sonra Kocaeli Adliye Sarayı’nı bir Adalet Bakanı ziyaret etti. Açılışını dönemin Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk’ün yaptığı Kocaeli Adliyesi’ni geçen 21 yılın ardından bugünün Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ziyaret etti. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz’ın makamında gerçekleşen buluşma sırasında Kocaeli Seddar Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile kalabalık bir konuk heyet hazır bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL BAŞLIYOR

Ziyaret programı sırasında Vali Seddar Yavuz, Bakan Gül’e adliye binasını gezdirdi. Burada bir açıklama yapan Bakan Gül, Türkiye’de adliyelerin fiziki durumlarının iyi noktaya geldiğini belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte yeni adliye binasının projesini tamamladık. Mevcut adliyenin 10 kat büyüklüğünde bir adliye binası inşa edeceğiz. Yeni bina 2022 yılı yatırım programında olacak” dedi.

“ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ARTIRACAĞIZ”

Öte yandan Bakan Abdülhamit Gül, daha sonra ise AK Parti’yi ziyaret etti. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Gül, “Ülkenin dirliğini ve birliğini muhafaza etmeye devam edeceğiz. 84 milyonun kardeşliğini sürdüreceğiz; birliğini, beraberliğini, huzurunu koruyacağız. Türkiye’yi her alanda daha da geliştirmeye, büyütmeye devam edeceğiz. Türkiye’deki vatandaşlarımızın ekmeğini büyüteceğiz. Özgürlüğünü artıracağız” dedi.

TUNA YALNIZ BIRAKMADI

Bu arada AK Parti’nin Kocaeli’deki en tecrübeli ilçe başkanı olarak öne çıkan ve saha programlarındaki enerjisi ile teşkilat içinde örnek gösterilen, özellikle üye çalışmaları ile büyük takdir toplayan Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katıldığı programlara eşlik etti. Körfez ilçeden kalabalık bir heyetle birlikte programa katılan Tuna’ya AK Parti’nin tüm ilçelerden teşkilat mensuplarının yakın ilgi göstermesi dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751