banner2779
banner2752
banner2750

Tüpraş’ın dibinde tünel kazdılar
 Körfez Barbaros ve Yeni Yalı Mahalleleri, Derince Deniz ve Çınarlı Mahalleleri’nde çeşitli tarihlerde kiraladıkları paravan işyerlerini kullanarak tünel kazıp akaryakıt hatlarını delmeyi planlayan 18 kişi tutuklandı, 2 kişi aranıyor.

Görenleri şaşkınlığa sürükleyen ve bu kadar da olmaz ki dedirten olay çeşitli tarihlerde belirtilen mahallelerdeki kör noktalarda yapıldı. Kocaeliş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, aldıkları ihbarları değerlendirdi ve çeteyi takibe aldı. Akaryakıt hırsızları son olarak Körfez Barbaros Mahallesi’nde Tüpraş’a  birkaç yüz metre uzaklıkta, Tüpraş Sapağı diye bilinen ve dolum tesislerinin arasındaki bir noktada kazı ihbarı aldı. İşlek bir yol üzerinde bir bina kiralayan şahısların, bağlantı amacıyla kazı yaptıkları, ama asıl amaçlarının akaryakıt boru hatlarına ulaşmak olduğu belirlendi. Çılgınlık denilecek ölçüde işe kalkışan akaryakıt hırsızları, tünel açarlarken polis tarafından yakalandılar. Yapılan operasyonla, daha önceki işlerde de tespit edilen şahıslarla birlikte 18 kişi yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

Sevk edilen D.D, B.K, M.Ç, K.T, T.E,A.K, K.A, H.K, S.K, G.D, E.A, H.İ, Ş.D, H.A, K.S, G.S, Ö.D, O.Y, alınan ifadelerinden sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Olayla ilgili olan ve kimlikleri belirlenen iki kişinin de firarda olduğu ve arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Resim kod- Tünel: Büyük cesaretle kazılan tünel görenleri şaşırttı. Bu ve diğer olaylarla ilgili olarak 18 kişi tutuklandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751